Ainekset 2 henkilölle annosta

3
valkosipulinkynttä
1
tl
chilihiutaleita
1
rkl
öljyä paistamiseen
400
g
naudan jauhelihaa
1
dl
tomaattipyreetä
1
dl
smetanaa
2
dl
vettä
1
rkl
kuivattua oreganoa
1
tl
suolaa
0,5
tl
mustapippuria
1
tl
juoksevaa hunajaa
0,5
dl
parmesaanijuustoa raastettuna
Lisäksi:
2
ruotoa
lehtikaalia
1-2
rkl
öljyä paistamiseen
0,5
dl
fetajuustoa murennettuna

Ohje

  1. Lämmitä paistinpannu miedolle lämmölle, lisää rypsiöljy. Lisää silputtu valkosipuli ja chilihiutaleet, ja paista muutama minuutti. Varo kuitenkin, ettei valkosipuli ruskistu.

  2. Lisää jauheliha ja nosta pannun lämpötilaa. Paista jauhelihaa muutama minuutti. Lisää jauhot, vesi ja tomaattipyree ja sekoita hyvin.

  3. Lisää sitten suola, pippuri ja kuivattu oregano sekä juokseva hunaja. Sekoita hyvin. Lisää smetana ja raastettu parmesaanijuusto ja sekoita nämäkin hyvin.

  4. Anna kastikkeen porista paistinpannulla miedolla lämmöllä sen aikaa, kun paistat lehtikaalin ja keität pastan.

  5. Laita suolattu vesi kiehumaan pastaa varten, lisää pasta, kun vesi kiehuu ja keitä pasta kypsäksi.

  6. Lämmitä kasari tai paistinpannu, lisää rypsiöljy. Silppua lehtikaali ja lisää öljytylle pannulle. Paista lehtikaalia, kunnes se on rapeaa. 

  7. Valuta kypsä pasta ja lisää se kulhoon. Lisää kulhoon pastakastike. Murenna fetajuusto ja lisää se pastakastikkeen päälle. Lisää viimeisenä lehtikaalimuru. Tarjoile välittömästi.

VINKKI! Kokeile myös herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Anne / 52 Weeks of Deliciousness -blogi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.