Ainekset 15 kpl annosta

Taikina:
1
rkl
sokeria *)
1
tl
leivinjauhetta
½
tl
suolaa
50
g
voita
200
g
kermaviiliä
¾
dl
hienonnettuja yrttejä **)
Voiteluun:
maitoa

Ohje

*) Jos käytät makeita lisukkeita, voit lisätä taikinaan ruokalusikallisen sokeria.

**) Yrtit voi jättää pois, jos lisukkeet ovat makeita. Tässä käytetty tilliä, koska skonssit tarjoiltiin Savusiikakakun kanssa. Myös ruohosipuli, timjami ja basilika sopivat yrteiksi.

  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Nypi sekaisin voin kanssa. Lisää lopuksi kermaviili ja hienonnettu yrtti.

  2. Laita taikina jauhotetulle pöydälle. Painele noin 2 cm paksuksi levyksi.

  3. Ota takinasta leipäsiä pyöreällä muotilla (halkaisija 5 cm). Nosta pellille leivinpaperin päälle.

  4. Voitele maidolla. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Nauti skonssit tuoreina!

Resepti:
Kinuskikissa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.