Ainekset 4:lle annosta

2
sipulia
½
purjo
2
rkl
öljyä
n.1
l
vettä
yrtti- tai pippurisekoitusta
2
ps
keittojuureksia (400 g)
400-500
g
lenkki- tai muuta makkaraa
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuullota silputut sipulit ja viipaloitu purjo öljyssä. Lisää rikotut ohrasuurimot ja pyöräytä niitä hetken aikaa sipulien joukossa. Lisää kiehuva vesi ja lihaliemikuutiot sekä mausteet. Anna kiehua n. 20 minuuttia.

  2. Lisää sen jälkeen pakastevihannekset ja keitä vielä kymmenisen minuuttia. Kuutioi tai viipaloi makkara ja paahda se pinnoitetussa pannussa, sillä aikaa kun keitto kypsyy. Lisää makkarat kypsään keittoon ja anna hautua muutama minuutti. Ripottele lopuksi keiton joukkoon hienonnettua pakastettua tai tuoretta persiljaa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.