Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kuumaan, kypsään riisiin sinihomejuusto ja muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Ota taikinasta lusikalla nokareita ja pyörittele ne korppujauhoissa lihapullan kokoisiksi palloiksi ja laita sen jälkeen uunipellille leivinpaperin päälle. Voit tehdä samalla ohjeella myös matalampia pihvejä (paina tällöin pallot mataliksi).
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. Nauti kuumina riisin ja pikkelssin kanssa tai suolaisina naposteltavina esim. cocktailpöydässä.
Hei! Omistan kansiollisen MyllynParas-reseptivihkosia, joita aikoinaan keräsin postitse. Tein muutama päivä sitten näitä ja olivat maailman parhaita! En vaan saanut niistä palleroita. Riisiseos joutui jäähtymään, kun piti hakea lisää juustoa kaupasta. Käytin tavallista irtonaista riisiä, kun sitä oli jäänyt edellisestä päivästä keitettynä, olisko ollut se syynä, vai mikä lienee. Aikapula iski ja paistoin ne pikkupihveiksi pannulla liedellä. Kuitenkin ne oli mahdottoman hyviä! t. Helmi