Ainekset 3-4:lle annosta

n.1
l
vettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1
sipuli tai pätkä purjoa
2
porkkanaa
1
kpl
fenkoli
100
g
sulatejuustoa
n.300
g
silakkafileitä
mustapippuria
tilliä

Ohje

  1. Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi tai pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös fenkoli ja sipuli.  Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon fondi ja kasviskuutiot. Keitä 5-6 minuuttia. Lisää makaronit ja hetken päästä sulatejuusto nokareina. Anna kypsyä 8 minuuttia.

  2. Leikkaa silakkafileet pätkiksi ja lisää ne keittoon. Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Silakka kypsyy ja hajoaa nopeasti. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla tillillä ja tarkista maku.  

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.