Ainekset 4:lle annosta

10
cm
purjosipulia
50
g
rucolasalaattia
2
avokadoa (+sitruunamehua)
150
g
savujuustoa suikaleina
1
rs
kirsikkatomaatteja (n. 200 g)
2
dl
cashew-pähkinöitä
Kastike:
¾
dl
sitruunamehua
½
dl
avokadoöljyä
1
rkl
tummaa sokeria
½-1
tl
yrttisuolaa
½
tl
chilipippurirouhetta

Ohje

  1. Keitä pasta "al dente", 5 min. Kaada lävikköön, jäähdytä kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Viipaloi purjo renkaiksi. Pilko rucola. Kuutioi avokado ja sivele palat sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu. 
  3. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastike ja kaada se salaatin joukkoon maustumaan.

VINKKI: Voit tehdä salaatin myös Pestopastalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.