Ainekset 4-5:lle annosta

5-6
viipaletta parmankinkkua tai vastaavaa
2
kiinteää kesäkurpitsaa
2-3
porkkanaa
200
g
papuja
Maitokastike:
nokare voita, margariinia (40 g) tai pullomargariinia
8-9
dl
maitoa
suolaa, pippuria
tuoretta tai kuivattua oreganoa
2
dl
juustoraastetta

Ohje

  1. Kuutioi tai viipaloi porkkanat ja kypsennä niitä hetki mikrossa tai höyryssä. Paloittele kesäkurpitsa ja esipaista kevyesti. Paloittele pavut ja keitä niitä vähässä vedessä n. 6 minuuttia. Sulata rasva kattilassa, lisää jauhot, sekoita hyvin ja anna kiehahtaa. Nosta kattila levyltä ja lisää joukkoon koko maito hyvin vispilöiden. Nosta liedelle ja keitä muutama minuutti.

  2. Mausta ja lisää joukkoon osa juustoraasteesta. Levitä voidellun lasagnevuoan pohjalle vähän maitokastiketta, sen päälle lasagnelevyjä, vihanneksia ja kinkkuviipaleita.Tee muutama samanlainen kerros, mutta jätä päällimmäiseksi lasagnelevyjä ja sen päälle kastiketta ja loput juustoraasteesta.

  3. Kypsennä 200-225-asteessa 45-60 minuuttia uunin toiseksi alimmalla tai alimmalla tasolla. Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen ruokailua. Tarjoa lisäkkeenä salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.