Nämä naposteltavat sopivat esim. pikkujouluihin.

Kasvisten tilalla voi käyttää myös savulohta, katkarapuja, kanaa tai kinkkua.

Ainekset 20-25 kpl annosta

Täyte:
100
g
mangochutneytä
2-3
punasipulia renkaina
100
g
mangoa viipaleina
200
g
artisokansydämiä tai oliiveja
1
tl
yrttisuolaa
2
tl
roseepippuria
½
dl
silputtua tuoretta rosmariinia
200
g
kevyttä fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
150
g
voimakkaanmakuista juustoraastetta

Ohje

  1. Kauli ruis-kaurataikina ohueksi tai voitaikina ⅓ pidemmäksi. Ota keksit pakastetaikinasta sydänmuotilla. Levitä sydämille mangochutneyta ja muut täytteet. Ripottele pinnalle hiukan juustoraastetta.

  2. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella Rukiisia Kana-fetasydämiä. Korvaa artisokansydämet paistetuilla broilerisuikaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.