Ainekset noin 15 kpl annosta

1
annos itse tehtyä ruistaikinaa
200
g
pehmeitä taateleita
1
dl
pakastepuolukoita

Ohje

  1. Tee annos ruistaikinaa ohjeen mukaan (ohje löytyy tästä linkistä). Hienonna taatelit ja sekoita taatelirouhe sekä puolukat varovasti ruistaikinaan. Leivo taikinasta paksu tanko ja jaa se 16 osaan.

  2. Leivo palasista käsin pallukoita ja painele ne mataliksi rieskasiksi leivinpaperin päälle pellille.

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Rieskaset maistuvat sellaisinaan tai voin/juuston kanssa.

VINKKI: Kokeile taatelin ja puolukoiden tilalle kuivattuja marjoja tai hienonnettuja, kuivattuja hedelmiä, esim. mangoa ja ananasta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.