Ainekset annosta

dl
vettä
½
dl
siirappia
2
tl
kuminaa
2
tl
suolaa
2
tl
kuivahiivaa (⅓ pkt tuorehiivaa)

Ohje

  1. Mittaa aineet tarkasti ohjeen järjestyksessä leipäkoneen kulhoon. Kuivahiivan tulee jäädä kokonaan jauhojen päälle. Tuorehiivaa voit käyttää hyvin, jos käynnistät leivonnan heti käynnistyväksi.

  2. Valitse normaali perusleivän- tai pikaohjelma ja käynnistä tai ohjelmoi leipäkone.  Tämä ohje mahtuu hyvin normaaliin leipäkoneeseen, jossa suositellaan 2½-3 dl:n nestemäärää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.