Ainekset 4-6:lle annosta

3
dl
pitkäriisiä
1
prk
ruskeita tai valkoisia papuja huuhdottuna ja valutettuna
1
rs
kirsikkatomaatteja
2
kypsää avokadoa paloiteltuna
5
kevätsipulia (pientä) pätkittynä
½
dl
karkeaa juustoraastetta
1-2
rkl
silputtuja mustia oliiveja
vähän suolaa
mustapippuria myllystä
vähän sitruunamehua

Ohje

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pavut riisin joukkoon 5-10 minuuttia ennen kuin ne ovat kypsiä. Jos vettä on jäljellä, kaada se pois ja kumoa kypsä riisi-papuseos suurehkoon kulhoon.
  2. Lisää muut aineet, mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita varovasti ja tarkista maku. Tarjoa haaleana.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.