Riisimurosuklaa on joulun parhaita herkkuja ja kuuluu monen lapsen ensimmäisiin joululeipomuksiin! Tässä reseptissä taikinaan lisätään riisimurojen lisäksi kaurahiutaleita.
Makoisia hetkiä!
Ainekset 24 annoskarkkia ja 17 x 20 cm levy annosta
Paahda kaurahiutaleisiin hiukan väriä puhtaassa ja kuivassa paistinpannussa liedellä. Kaada hiutaleet kulhoon, mittaa riisimurot, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri joukkoon, sekoita.
Sulata kookosrasva, lisää paloiteltu suklaa joukkoon ja sekoita hyvin. Jäähdytä kookosrasva-suklaaseos haaleaksi ja sekoita se riisimuroihin.
Annostele seos pieniin leivosvuokiin (24 kpl) ja levitä loput seoksesta vuokaan (17 x 20 cm) leivinpaperin päälle.
Kommentteja ja keskustelua