Riisimurosuklaa on joulun parhaita herkkuja ja kuuluu monen lapsen ensimmäisiin joululeipomuksiin! Tässä reseptissä taikinaan lisätään riisimurojen lisäksi kaurahiutaleita. 

Makoisia hetkiä!

Ainekset 24 annoskarkkia ja 17 x 20 cm levy annosta

1
l
riisimuroja
2 ½
dl
tomusokeria
1
dl
tummaa kaakaojauhetta
2
tl
vaniljasokeria
200
g
kookosrasvaa
100
g
tummaa suklaata

Ohje

  1. Paahda kaurahiutaleisiin hiukan väriä puhtaassa ja kuivassa paistinpannussa liedellä. Kaada hiutaleet kulhoon, mittaa riisimurot, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri joukkoon, sekoita.

  2. Sulata kookosrasva, lisää paloiteltu suklaa joukkoon ja sekoita hyvin. Jäähdytä kookosrasva-suklaaseos haaleaksi ja sekoita se riisimuroihin.

  3. Annostele seos pieniin leivosvuokiin (24 kpl) ja levitä loput seoksesta vuokaan (17 x 20 cm) leivinpaperin päälle.

  4. Säilytä jääkaapissa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.