appelsiinimehua tai rasvatonta, laktoositonta maitoa
Ohje
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muna, survottu banaani ja mehu/maito, sekoita nopeasti tasaiseksi.
Ota taikinasta lusikalla heti pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille hyvin erilleen toisistaan. Leivinpaperia voi sivellä kevyesti öljyllä, jotta kaurakeksit irtoavat paperista. Paista 225-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min.
Aikaansaamani keksit eivät olleet lainkaan kuvan litteää laatua, vaan paksuja ja pyöreitä. Johtunee siitä, että taikina ehti turvota ennen uuniin pääsyä. Valmiit keksit maistuivat lämpimänä ihan syötäville, mutta kylminä ovat mielestäni ällöjä ja limaisia. Tökkäsin ne pakkaseen ja jäisinä ne ovat taas ihan syötävää.