Nämä Tattarikeksit ovat laktoosittomia, eikä taikinassa ole käytetty rasvaa.

Ainekset 20-25 annosta

1
tl
leivinjauhetta
dl
tummaa sokeria
1
muna
1
dl
survottua banaania
1
dl
appelsiinimehua tai rasvatonta, laktoositonta maitoa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muna, survottu banaani ja mehu/maito, sekoita nopeasti tasaiseksi.

  2. Ota taikinasta lusikalla heti pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille hyvin erilleen toisistaan. Leivinpaperia voi sivellä kevyesti öljyllä, jotta kaurakeksit irtoavat paperista. Paista 225-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.