Haettu sivustolta 22.11.2024 Rapeat KARU-Lastut Rapeat KARU-Lastut Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon runsaskuituinen R
Ainekset noin 20 annosta 75 g margariinia tai voita 1 dl (tummaa) sokeria 3 dl Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita ½ dl Myllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja tai Sämpyläjauhoseosta ½ dl rouhittua tummaa suklaata (50 g) ½ tl soodaa ½ dl kevytkermaa Ohje Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n.7 min. VINKKI: Voit korvata ohjeessa 1 dl:n hiutaleita kookoshiutaleilla, näin saat kookoksen makuisia keksejä. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Cookies Kuva Vadelmasydänpiparit Pikkuleivät, keksit ja piparit juhliin ja arkeen: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua