Ainekset noin 20 annosta

75
g
margariinia tai voita
1
dl
(tummaa) sokeria
½
dl
rouhittua tummaa suklaata (50 g)
½
tl
soodaa
½
dl
kevytkermaa

Ohje

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan.

Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n.7 min.

VINKKI: Voit korvata ohjeessa 1 dl:n hiutaleita kookoshiutaleilla, näin saat kookoksen makuisia keksejä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.