Ainekset annosta

n. 7
dl
raparperipaloja (3 isoa vartta, 400 g)
1
l
vettä
1
dl
sokeria
1
dl
vettä
3
rkl
perunajauhoja

Ohje

  1. Kuori raparperin varret, leikkaa n. 1 cm:n paloiksi ja keitä sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi, noin 10 minuuttia.

  2. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Valuta seos ohuena nauhana kiehuvaan nesteeseen koko ajan sekoittaen.

  3. Anna kiisselin pulpahtaa kerran ja ota pois liedeltä.

  4. Kaada raparperikiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.

  5. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa esimerkiksi maitoa tai kermavaahtoa ja ripottele pinnalle rapeaa mysliä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.