Haettu sivustolta 5.11.2024 Raparperikiisseli Raparperikiisseli Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 25 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton R
Ainekset annosta n. 7 dl raparperipaloja (3 isoa vartta, 400 g) 1 l vettä 1 dl sokeria 1 dl vettä 3 rkl perunajauhoja Ohje Kuori raparperin varret, leikkaa n. 1 cm:n paloiksi ja keitä sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi, noin 10 minuuttia. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Valuta seos ohuena nauhana kiehuvaan nesteeseen koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa kerran ja ota pois liedeltä. Kaada raparperikiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa esimerkiksi maitoa tai kermavaahtoa ja ripottele pinnalle rapeaa mysliä. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Vaniljakiisseli Kuva Kotiviili koko perheelle Kuva Kauraherkku Jogurtit, rahkat ja kiisselit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua