Ainekset 4-6:lle annosta

1
l
vettä
2
kalaliemikuutiota
200
g
herkkusieniviipaleita
200
g
pakastekatkarapuja
50
g
purjosipulia renkaina
1
rkl
tilliä (tai n. ½ dl tuoretta)
(2
valkosipulinkynttä)
Kuorrutuskastike:
3
rkl
voita
2
dl
kalalientä
dl
maitoa tai kermaa
100
g
juustoraastetta (esim. emmental)
viherpippuria
sitruunapippuria
1
kananmunan keltuainen
1
kananmunan valkuainen

Ohje

  1. Keitä Raketti Spagettia kalaliemessä 6 min ja valuta lävikössä (älä huuhdo), kaada voideltuun uunivuokaan. Sekoita herkkusieniviipaleet ja katkaravut sekä mausteet Raketti Spagettiin. Kiehauta kastiketta varten kattilassa voissa vehnäjauho, lisää nesteet hyvin sekoittaen ja hauduta miedolla lämmöllä kastiketta n. 5 min.
  2. Ota kattila pois liedeltä. Lisää juustoraaste, mausteet ja keltuainen. Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja sekoita se varovasti kastikkeeseen. Kaada kastike Raketti Spagetti paistoksen päälle ja kuorruta paistosta 250-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min, kunnes paistos saa kauniin värin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.