Ota taikina sulamaan n. ½ tuntia ennen käyttöä. Sekoita täytteen aineet keskenään.
Käytä pikkupiiraisiin mieluiten folio- tai alumiinimuotteja tai 2 paperista muffinssivuokaa päällekkäin. Jaa taikina 8-10 palaan, näin saat 8-10 piiraspohjaa. Painele murotaikinapalanen pikkumuotin pohjaan ja reunoille. Jaa vuokiin ensin rahkaseos ja päälle marjat.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20-30 min. Sihtaa halutessa kypsien leivosten päälle tomusokeria.
VINKKI: Kokeile syksymmällä raikkailla puolukoilla. Tarjoile tällöin vaniljakastikkeen kera.
Maukkaita pikkunaposteltavia vaikka kahvin kanssa, myös näin pääsiäisen alla! Jos taikinan jakaa ohjeen mukaan, tulee aika ohutreunaisia ja -pohjaisia piirasia. Itse jaoin taikinan pienempään määrään vuokia, niin taikina riitti hyvin.