Ainekset 4:lle annosta

Pohjalle:
dl
mantelirouhetta ja/tai rusinoita
Rahkaseos:
2
dl
vispi- tai muuta vaahtoutuvaa kermaa
1
dl
sokeria
2
tl
vaniljasokeria
1
prk
rahkaa (250 g)
1
rkl
sitruunamehua
Pinnalle:
1
tlk
hedelmäpaloja, marjoja

Ohje

  1. Levitä kaurahiutale – manteli - rusinarouheseosta annosmaljojen pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin ja vaniljasokerin kanssa, lisää rahka ja mausta sitruunamehulla.
  2. Jaa rahka annosmaljoihin, laita pinnalle marjoja tai hedelmäpaloja.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.