Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Asettele taikina vuokaan ja esipaista 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Sekoita yhteen öljy ja raastettu valkosipuli. Penslaa valkosipuliöljy taikinan pintaan.
Sekoita yhteen kananmuna ja tomaattimurska. Levitä taikinan päälle. Lado kastikkeen päälle sipuliviipaleet ja tomaattisiivut kauniiksi kerrokseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää päälle siivutettu mozzarella, oliivit, kaprikset ja sardellit.
Paista 220-asteisessa uunissa kypsäksi, 20-30 minuuttia.
Noudatimme reseptiä, mutta siitä huolimatta lopputulos oli hyvin erilainen kuin kuvassa. Onneksi emme tehneet tätä juhliin. 3 isoa tomaattia oli liikaa, kaksi purkkia kalaa myös. Maku ei myöskään ollut hyvä, jatkossa syödään puttanesca ihan pastana. 🤣 Jos aiot tehdä tämän, sekoita kaikki täytteen ainekset ja jätä päälle koristeeksi muutama tomaatti, oliivi ja mozzarellaviipaleet. Niin lopputulos ei ole kasa.