Ainekset 2 isoa tai 4 pientä annosta

ripaus suolaa
1
rkl
sokeria
2
tl
leivinjauhetta (tai 1 tl soodaa)
½
dl
pullomargariinia
1
dl
(laktoositonta) piimää tai viiliä
1-1½
dl
puolukoita

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää puolukat, rasva ja piimä. Pyöräytä sekaisin. Jos taikina tuntuu liian paksulta, lisää tilkka piimää tai maitoa.

  2. Jaa taikina uunipellille leivinpaperin päälle kahteen tai neljään nokareeseen. Painele jauhotetuin käsin litteiksi. Tee isoihin teeleipiin ristimerkintä veitsellä tai taikina pyörällä. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.

  3. Nauti väli- tai iltapalaksi esim. juustolla päällystettynä. Voit myös käyttää mustikkaa ja vaihtaa jauhot grahamjauhoiksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.