Haettu sivustolta 22.11.2024 Puolukkapuuro Puolukkapuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 20 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton runsaskuituinen vegaaninen R
Täysjyväkaurajauhosta ja kirpsakoista puolukoista syntyy maistuva puolukkapuuro. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä. Ainekset 3-4 annosta 1 l vettä 200 g puolukoita ½ dl sokeria ripaus suolaa 2 dl Myllyn Paras Emännän Täysjyväkaurajauhoja Ohje Kiehauta vesi, puolukat, sokeri ja suola. Lisää kaurajauhot siivilän läpi seokseen vispaamalla. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen. Tarjoa puuro kuumana tai kylmänä. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kaurainen myslipuuro Kuva Ruispuolukkapuuro Kuva Graham-mustikkapuuro Vaihtelua puuroihin: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 4.12.2023 - 20:17 Hyvä ohje, mannaryynejä tosin laitan vähän enemmän ja suolan jätän pois. Suola antaa kummallisen maun. Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Anonyymi kirjoitti 4.12.2023 - 20:17 Hyvä ohje, mannaryynejä tosin laitan vähän enemmän ja suolan jätän pois. Suola antaa kummallisen maun. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro