Ainekset 2:lle annosta

Kastike:
1
sipuli hienonnettuna
1
rkl
rypsiöljyä
500
g
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa (tetrapakkaus)
mustapippuria myllystä
vähän suolaa
ripaus sokeria
silputtua tuoretta tai kuivattua basilikaa tai oreganoa
1
prk
valutettua tonnikalaa
1
rkl
kapriksia tai silputtuja oliiveja

Ohje

  1. Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää paseerattu tomaatti, pippuri, suola, sokeri ja silputtu yrtti. Keitä 5-10 minuuttia ilman kantta.

  2. Tarkista maku ja lisää joukkoon tonnikala. Kuumenna. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon ja ripottele pinnalle kaprikset. Nauti alkupalaksi salaattia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.