Haettu sivustolta 24.11.2024 Porkkana-riisiblinit Porkkana-riisiblinit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 25 min Kokonaisaika 1 h 25 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset noin 10 - 15 kpl annosta 25 g hiivaa 3 dl maitoa 150 g smetanaa tai ranskankermaa 2 dl Myllyn Paras Tattarijauhoja 2 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja 100 g porkkanaraastetta 100 g Myllyn Paras Puuroriisiä tai Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita 1-2 tl kirveliä ½-1 tl suolaa 2 munaa Paistamiseen: voita Ohje Liuota hiiva kädenlämpöiseen smetana-maitoseokseen. Lisää jauhot, porkkanasose, keitetty jäähtynyt riisi, kirveli ja suola. Erottele keltuaiset ja valkuaiset erikseen. Sekoita keltuaiset taikinaan. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä 1-2 tuntia tai tee taikina kylmään nesteeseen ja anna käydä pidempäänkin, esim. yön yli (jääkaapissa). Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää varovasti nostellen kohonneeseen taikinaan. Paista blinit voissa ohukais- tai blinipannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile esimerkiksi raikkaan puolukkahillon kanssa. Resepti: Aija Huovila, Ruuhijärvi. Iltalehden Kotikokki -kilpailun parhaimmistoa.
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Savulohiblinit Kuva Blinit tattari-tumma olut -taikinasta Kuva Blinit uunissa Letut ja pannarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua