Kuori ja viipaloi porkkanat, halkaistu palsternakka sekä sipuli ja valkosipulin kynnet. Kuullota kasvikset kattilassa öljytilkassa. Raasta tai murenna kasvisliemikuutio kasvipalojen päälle ja mausta mustapippurilla. Lisää omenamehu ja vesi, keitä vartti. Lisää ruokakerma ja silputtu basilika.
Pyöräytä tortillataikina kun keitto kypsyy.
Sekoita jauhot, suola ja öljy. Lisää vettä (2-3 rkl) vähitellen niin että saat sekoitettua kaulittavan taikinan. Jaa taikina 4–6 osaan ja kauli palat ohuiksi jauhotetun työlaudan päällä. Paista tortillat kuumassa paistinpannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeapilkkuisiksi.
Sipaise lämpimiin tortilloihin tuorejuustoa ja silppua basilikaa päälle. Nauti keiton kanssa.