Haettu sivustolta 22.11.2024 Pizzapiirakka Pizzapiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 8 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 25 min Kokonaisaika 40 min hiivattomat leivonnaiset kananmunaton laktoositon R
Tämä pizzapiirakka on suolainen jauheliha-tonnikalapiirakka, joka maistuu pizzalle. Pohjaan käytettävässä pizzajauhoseoksessa on jo mukana suolaa, joten sitä ei tarvitse lisätä. Pizzapiirakka on nopea tehdä, koska siihen käytetään leivinjauhetta ("pikapizza"). Täytteenä tässä on yhdistettynä jauheliha ja tonnikala sekä ananasta, lisäksi voi käyttää kasviksia. Ainekset pyöreä pizza, halkaisija n. 30 cm annosta Pohja: 5 dl Myllyn Paras Pizzajauhoja 1 rkl leivinjauhetta 100 g margariinia 1 dl maitoa Leivitykseen: Myllyn Paras Kauraleseitä Täyte: 400 g paistettua ja maustettua jauhelihaa (n.3 valkosipulinkynttä) 2 rkl oreganoa 1 rkl basilikaa 1 tl mustapippuria 1 tlk tonnikalaa (140/185 g) 1 tlk valutettua ananasmurskaa (120/200 g) 2-3 dl juustoraastetta Ohje Valmista pohja sekoittamalla kuivat aineet keskenään, nypi niiden sekaan margariini ja sekoita lopuksi maito nopeasti joukkoon. Voitele piirakkavuoka, ripottele siihen leseitä. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Levitä piiraalle paistettu ja maustettu jauheliha, tonnikala, ananasmurska ja juustoraaste. Paista kypsäksi 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Katso myös herkullinen jauhelihapiirakka ja samalta sivulta löytyviä muita meheviä lihapiirakkareseptejä. VINKKI: Saat vaihtelua pizzaan korvaamalla jauhelihan kinkulla, savulohella, katkaravuilla tai kasviksilla. Ananaksen voi korvata paprikalla, sienillä, parsalla tai maissilla. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kanapiirakka Kuva Helppo kasvispiirakka Kuva Lihapiirakkaa pellillinen Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 8.1.2022 - 17:10 Pohja ei pysy kasassa, murenee ja jää vuokaan leikattaessa. Vastaa Anonyymi kirjoitti 16.11.2011 - 15:03 Itse olen jättänyt tonnikalan pois, hyvää tuli! Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonymous kirjoitti 8.1.2022 - 17:10 Pohja ei pysy kasassa, murenee ja jää vuokaan leikattaessa. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro