Ainekset annosta

2
dl
kermaa
4
dl
vichyä
2-3
kourallista tuoretta pinaattia
1
dl
emmental- tai muuta juustoraastetta

Ohje

  1. Sekoita vohvelitaikina pussin ohjeen mukaan. Voit laittaa myös kermaa vähän enemmän ja vähentää vichyn määrää.

  2. Ryöppää pinaatin lehtiä kiehuvassa vedessä 1-2 minuuttia. Purista lehdet kuiviksi ja silppua pienemmäksi. Lisää pinaattisilppu ja juustoraaste taikinaan.

  3. Paista vohveliraudalla kypsiksi. Tarjoa sellaisenaan tai vaikka omena- tai puolukkahillon kanssa.

Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.