Pannarista saa helposti myös suolaista ruokaa. Nämä annospannarit ovat mukavia suolapaloja, alku- tai pääruoaksi.
Kätevimmin valmistat annospannarit muffinipellille, muista voidella kolot hyvin.
Toki voit tehdä pannarin myös perinteisesti leivinpaperille uunipellille ja laittaa pannarin pintaan fetamurua ja pieniä parsakaalin kukintoja.
Vuokko Sipponen, Marco Bjurström ja Arja Elina Laine valmistivat parsakaalipannareita muffinipellille I love me -messuilla lokakuussa 2014, katso video alta.
Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota jonkin aikaa. Vatkaa sekaan munat ja mausta suolalla ja tuoreella yrttisilpulla.
Kaada taikina voidellun muffinipellin annoskoloihin lähes täyteen. Jaa vuokiin pieniksi leikatut parsakaalin kukinnot. Lisää mukaan pari nokaretta fetajuustoa. Ripottele pinnalle vähän parmesaanilastuja.
Kypsennä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.
VINKKI: Mikäli haluat ruokaisamman lopputuloksen, voit lisätä myös kinkku- tai kalkkunaleikkelesuikaleita joukkoon.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Niin mielenkiintoinen ruokalaji, nyt mentävä kauppaan ja ostettava parsaa ja ohrajauhoja. Muut tarvittavat aineet on jo kaapissani. Mielenkiintoista.
Olen kokeilunhaluinen kokkaaja ja pidän siitä puuhasta kovasti. Lempipuuhaani. terv Maiju