Makaroniruoka on koko perheen ruokaa, se valmistuu nopeasti töiden jälkeen.

Chilillä ja mausteilla saa hieman terävyyttä pataan. Papaija tuo eksoottisuutta, mutta mikäli haluaa tehdä tavallisempaa, voi sen korvata banaanilla.

Katso video ohjeen alta, jossa Lotta Backlund, Anna Perho ja Arja Elina Laine kokkasivat broileripastaa I love me -messuilla lokakuussa 2013.

Ainekset 4-5:lle annosta

1
rkl
rypsiöljyä
1
punasipuli
350
g
broilerin fileesuikaleita
1
rkl
kanafondia
1
tl
currya
½-1
sitruunan mehu
4 cm
pala
punaista tai vihreää chilipaprikaa
5
dl
hedelmämehua (papaijaa sisältävää)
(1
rkl
inkivääritahnaa)
1
dl
kivettömiä calamata-oliiveja
1
tlk
papaijapaloja liemineen (n. 250/420 g) tai pari banaania pilkottuna
1
dl
tuoretta persiljasilppua

Ohje

  1. Kuullota ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli ja broilerin fileesuikaleet öljyssä isolla pannulla tai isossa kasarissa. Mausta ja lisää nesteet; kun seos kiehuu, lisää makaronit ja anna kiehahtaa. 
  2. Jatka kypsennystä n. 7 min. Lisää lopuksi oliivit, papaijapalat ja basilikasilppu. Tarkista sopiva mieleinen maku.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.