Ainekset 4:lle annosta

1
purjo
1
tlk
tomaattimurskaa
2
tl
basilikaa
200-250
g
sulatejuustoa
1
pkt
pakastekalaa (400 g)
1
tl
suolaa
valko-, musta- tai sitruunapippuria

Ohje

  1. Viillä purjo auki ja huuhdo hyvin. Leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Levitä ne ja puolet tomaattimurskasta sopivan kokoisen voidellun uunivuoan pohjalle.

  2. Ripottele sekaan basilika ja lusikoi tai kuutioi noin ⅓ sulatejuustosta tomaattimurskan ja purjon päälle. Nosta vähän sulaneet kalafileet tai jäinen kalakimpale päälle.

  3. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja levitä loput tomaattimurskasta kalojen päälle. Lusikoi loput sulatejuustosta pinnalle. Kypsennä 180 asteessa noin puoli tuntia tai pidempään, jos kala on jäinen.

  4. Tarjoa lisäkkeeksi perunoita, Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia tai Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa.  

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.