Haettu sivustolta 21.11.2024 Omenavispipuuro Omenavispipuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä kananmunaton maidoton laktoositon vähälaktoosinen vegaaninen kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Syksyn kotimaisista omenoista voi valmistaa monenlaista herkkua. Kuohkeaksi vaahdotettu vispipuuro on parhaimmillaan kylmänä. Tarvitset puuron valmistukseen vain muutaman raaka-aineen. Kokeile ja ihastu! Ainekset 4-6 annosta 5 keskikokoista omenaa 1 l vettä 1½ dl sokeria 1 tl kanelia 1½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita 1 tl vaniljasokeria Ohje Kuori omenat ja poista siemenet. Paloittele omenat ja laita kattilaan. Lisää vesi, sokeri ja kaneli. Anna kiehua hiljalleen kunnes omenat pehmenevät. Lisää sitten mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Lisää vaniljasokeri ja anna kiehua hiljalleen vielä noin viisi minuuttia välillä sekoittaen. Vatkaa kuohkeaksi ja tarjoa mielellään jääkaappikylmänä sellaisenaan tai maidon kanssa. Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Omenariisipuuro Kuva Hunajainen kaura-omenapuuro Kuva Omenatuorepuuro Manna- ja vispipuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua