Valmispullat eivät kuulu omaan keittiööni, mutta jos aika on kortilla, saat hyvin tuunattua valmispullista oikein hyvää vierastarjottavaa.

Ainekset 10 annosta

1-2
kotimaista omenaa
kanelia

Ohje

  1. Sulata pullat huoneenlämmössä. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Käännä pulla sivuttain ja paina pulla lasilla keskeltä litteäksi niin, että pohjassa on ikäänkuin kaneliraidat ja saat soikean muotoisen piirakkapohjan.
  2. Kuori ja viipaloi omenat. Aseta muutama omenaviipale limittäin pohjan päälle ja ripottele päälle kanelia. Paista uunin keskitasolla noin 12-15 minuuttia.
Resepti:
Vappu Pimiä, Radio Novan Vapun valtakunta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.