Myllyn Paras Korvapuustit ovat perinteisen korvapuustin mallisia herkullisia kaneli-sokeritäytteisiä pullia, jotka on leivottu laktoosittomalla kasvimargariinilla. Korvapuustit on voideltu kananmunalla ja koristeltu raesokerilla.
Levitä haluamasi määrä korvapuusteja uunipellille leivinpaperin päälle sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Paista 180-asteisessa uunissa keskitasolla n. 15–17 min kauniin värisiksi. Voit myös paistaa korvapuustit jäisinä, tällöin paistoaika on hieman pidempi (n. 20 min). Mikäli paistat kerralla enemmän kuin pussillisen korvapuusteja, tarvitaan hieman pidempi paistoaika. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.
Soveltuu parhaiten
Sopii kahvipöydän herkuksi – vaivatta herkullinen tuoreiden korvapuustien tuoksu ja maku kotiin!
Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti.