Ota taikinalevy/taikinalevyt sulamaan. Sekoita täytteen aineet pienessä kulhossa keskenään.
Jos käytät Isoa Voitaikinalevyä, kauli sitä hieman ohuemmaksi. Leikkaa taikina neliöiksi. Poista omenista siemenkodat omenaporalla.
Venyttele taikinaneliöitä isommiksi käsissä (tai kaulimella). Laita aina yksi omena taikinaneliön keskelle ja täytä porattu omenakolo täyteseoksella. Nosta taikinaneliön kulmat keskelle nyytin päälle ja nipistä kulmat yhteen kiinni kostutetuin käsin.
Voitele nyytit munalla ja koristele ne raesokerilla ja mantelilastuilla. Paista n. 20 min 225-asteisen uunin alatasolla tai kunnes nyytit ovat kullanruskeita. Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä vaniljajäätelön kera.
Aivan ihania nyyttejä! Fariinisokeria ei ollut kotona, eli korvasin sen ruokosokerilla. Kardemumma unohtui, mutta täytteeksi laitoin mysliä. Lisäksi kinuskikastiketta valmiiden nyyttien ja jäätelön päälle. :-)