• Videolla valmistetaan myös Omena-porkkanapuuroa, katso video ohjeen alta.

Ainekset 5:lle annosta

1
l
vettä
ripaus suolaa
n.7
pientä omenaa, kotimaisia jos mahdollista (½ kg)
1
kanelitanko
sokeria tai hunajaa maun mukaan

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suurimot, suolaripaus ja kanelitanko. Keitä miedolla lämmöllä 30 minuuttia välillä sekoittaen. Puhdista ja pilko omenat, lisää ne mukaan vielä 5-10 minuutiksi.

  2. Poista kanelitanko. Makeuta mieleiseksi. Tarjoa kuumana, haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.