Ainekset 5:lle annosta

1
l
vettä
3/4
dl
kokonaisia ohrasuurimoita (esikypsytettyjä)
ripaus suolaa
n.7
pientä omenaa, kotimaisia jos mahdollista (½ kg)
1
kanelitanko
sokeria tai hunajaa maun mukaan

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suurimot, suolaripaus ja kanelitanko. Keitä suurimot kypsiksi miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia välillä sekoittaen. Puhdista ja pilko omenat, lisää ne mukaan vielä 5-10 minuutiksi.
  2. Poista kanelitanko. Makeuta mieleiseksi. Tarjoa kuumana, haaleana tai kylmänä maidon kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.