Ota taikina sulamaan n. ½ tuntia ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Levitä kauramurotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä päälle lohkotut omenat ja sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada piirakalle.
Hieno piirakka tuli kyllä. Kolme kotimaista syyssadon omppua riitti hienosti. Pakkauksessa luki 30-40 min paistoaikana, joten meillä hiukan pääsi reunoilta kärvähtämään (kiertoilman takia?). Pakkauksessa ei myöskään ollut mainintaa kanelista, joten tein ilman sitä. Hyvää oli ilmankin!
Hyvää oli! Tein itse kauramuropohjan ja laitoin täytteeseen 3 dl turkkilaista jogurttia. Kanelia enemmän ja vaniljasokeria vähemmän Kukin makunsa mukaan :)
Olen kokeillut pari kertaa ja en ikinä ole syönyt niin hyvää omenapiirakkaa, ystävätkin kehuivat maasta taivaaseen! Niin vähällä vaivalla taivaallinen herkku!