Ainekset halkaisijaltaan 28-30 cm piirakkavuoka, noin 8 annosta

Täyte:
3-4
omenaa
3
dl
omena(kaneli)jogurttia tai ranskankermaa
2
munaa
½-1
dl
sokeria
(1
tl
kanelia)
1
rkl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan n. ½ tuntia ennen käyttöä tai sulata hetki varovasti mikroaaltouunissa. Levitä kauramurotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä päälle lohkotut omenat ja sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada piirakalle.
  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 30 min.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.