Ainekset 8 kpl annosta

½
dl
kuivattuja karpaloita
2
rkl
juoksevaa hunajaa
1
kananmunanvalkuainen
Päällyste (valinnainen)
100
g
valkosuklaata
1
rkl
pakastekuivattuja vadelmia

Ohje

  1. Lämmitä uuni 150 asteeseen.

  2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.

  3. Vuoraa n. 16 x 16 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla. Painele seos tiiviisti vuokaan ja tasoita pinta.

  4. Kypsennä uunin keskitasolla n. 15-20 minuuttia. Ota vuoka uunista ja merkitse palat veitsellä. Anna jäähtyä.

  5. Halutessasi sulata suklaa ja valuta sitä patukoiden päälle sekä ripottele pinnalle vadelmat. 

  6. Laita jääkaappiin ja leikkaa paloiksi, kun suklaa on jähmettynyt. Patukat säilyvät huoneenlämmössä reilun viikon.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.