Mustikoista saat ihanan aamupalan täysjyvähiutaleiden ja rahkan kanssa.

Tee kaunis annos valmiiksi jääkaappiin illalla, niin aamulla herätys on mukava, kun itse tehty aamupala odottaa.

Myöhemmin syksyllä tee sama puolukoista, käytä tällöin makuparina vaniljarahkaa.

Ainekset 2:lle annosta

3
dl
mustikoita
½
dl
GoGreenin kurpitsan- tai auringonkukan- tms. siemeniä
1-2
rkl
hunajaa
1
tlk
sitruunarahkaa (200 g)
Pinnalle:
1
dl
mustikoita

Ohje

  1. Survo mustikat. Sekoita joukkoon leseet, hiutaleet ja siemenet sekä hunaja. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli. 
  2. Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjaseosta, sitten valkoista rahkaa ja koristeeksi marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Saat smoothien, kun sekoitat kaikki ainekset sauvasekoittimella ja lisäät joukkoon n. 2 dl rasvatonta maitoa tai piimää. Herkkuhetkiin lisää 2 dl jäätelöä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.