Kun teet näitä lihapullia, voit odottaa että keittiösi täyttää huumaava valkosipulin ja yrttien tuoksu!

Nämä lihapullat todella vievät kielen mennessään. 

Jos olet yrttisten lihapullien ystävä, kokeile myös pestolla maustettuja lihapullia!

Ainekset 4:lle annosta

500
g
jauhelihaa
dl
kivennäisvettä
½-1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
muna
1
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
ripaus kanelia
2
rkl
silputtua tuoretta minttua
1
rkl
silputtua persiljaa

Ohje

  1. Mittaa korppujauhot kulhoon, lisää kivennäisvesi ja anna turvota jonkin aikaa. Lisää joukkoon jauheliha, oikein hienoksi silputtu sipuli, muna ja kaikki mausteet. Purista sekaan valkosipulinkynnet.

  2. Sekoita taikina kunnolla kuohkeaksi ja muotoile siitä vedellä kostutetuin käsin 40-50 lihapulla leivinpaperin päälle.

  3. Paista kahdessa tai kolmessa erässä paistinpannussa tai kypsennä uunissa 250-asteessa 12-15 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi esim. uunissa paahdettuja kasviksia tai pakastekasviksia.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.