Ainekset annosta

1
pkt
Nyhtökauraa (Monday-maku)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
500
g
tomaattimurskaa
2
rkl
tomaattipyrettä
2,5
dl
kaurakermaa
1
dl
paahdettua sipulirouhetta
mustapippuria
suolaa
puolikkaan sitruunan mehu
tuoretta basilikaa
rypsiöljyä

Ohje

  1. Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota hetki öljyssä pannulla.

  2. Lisää joukkoon nyhtökaura ja paistele vielä hetki.

  3. Lisää tomaattimurska, kaurakerma ja tomaattipyre.

  4. Anna kiehahtaa. Mausta mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla. Lisää vielä joukkoon paahdettu sipulirouhe sekä tuoretta basilikaa.

  5. Anna hautua hiljaisella lämmöllä sen aikaa kun keität pastan.

  6. Kokoa annos ja koristele se vielä paahdetulla sipulirouheella sekä tuoreella basilikalla.

Resepti:
PS Olen Vegaani -vloggaaja Minni

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.