Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle. Voitele taskut munalla ja ripottele päälle juustoraastetta ja chiliä.
Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina.
Täyte: Taskujen kypsyessä paista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla, mausta maustekastikkeella ja suolalla vahvanmakuiseksi. Viipaloi tomaatit. Levitä lämpimien taskujen väliin jauhelihaseosta, tomaattiviipaleita, basilikaa ja kermaviiliä. Taita kansi takaisin päälle.
VINKKI: Kokeile jauhelihan tilalla broilerisuikaleita.