Ainekset paistosvuoallinen, halkaisija 24-28 cm annosta

1
tl
leivinjauhetta
1
dl
hunajaa tai fariinisokeria
1
dl
pullomargariinia tai voisulaa
1
muna
Täyte:
n.5
dl
marjoja, voi olla pakasteena (esim. herukoita, vadelmia, mustikoita tai puolukoita)
Muruseos:
½
dl
pullomargariinia tai voisulaa
1
dl
hunajaa tai fariinisokeria

Ohje

  1. Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Lisää pohjan muut aineet ja sekoita taikinaksi.
  2. Levitä taikina voidellun ja hiutaleilla leivitetyn paistos- tai piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä päälle marjat (jos käytät pakastemarjoja, laita ne jäisinä).
  3. Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele seos marjojen päälle. 
  4. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 min. Maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai jäätelön kera. 

VINKKI: Voit käyttää myös muita Myllyn Paras -hiutaleita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.