Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta, kaada päälle öljy, sekoita ja anna jäähtyä. Huuhtele pinaatti ja tomaatit. Leikkaa tomaatit puolikkaiksi. Sekoita jäähtyneeseen pastaan pinaatit ja tomaatit.
Paista jauheliha kypsäksi pannulla. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kumoa kypsä jauheliha kulhoon ja kaada päälle kastike. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia tai ainakin lihan jäähtymisen ajan. Sekoita muutaman kerran maustumisen aikana.
Valuta jauhelihasta ylimääräinen neste pois ja lisää joukkoon hienonnettu kevätsipuli, korianteri ja chili. Vuoraa tarjoiluastia salaatin/pinaatinlehdillä ja tarjoile thaimaustettu jauheliha pastapedin päällä. Viimeistele oliivi- ja seesamiöljyllä sekä seesaminsiemenillä.
Kommentteja ja keskustelua