Ainekset 4:lle annosta

300
g
jauhettua peuran vasan maksaa tai naudan maksaa
3
dl
hienoa kasvisraastetta: porkkanaa, palsternakkaa ja perunaa
½
dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
1
tl
paprikaa
1
rkl
tuoretta yrttiä
½
tl
suolaa

Ohje

  1. Sekoita raaka-aineet sekaisin. Kuumenna pannu lieden ⅔ -teholla. Sipaise vähän öljyä pannulle ensimmäisille letuille. Paista loput ilman rasvaa. Taikinassa oleva öljy hoitaa pannusta irtoamisen. Näin ollen räiskyminen ja käryäminen ovat olemattomia.

  2. Tarjoa räiskäleet puolukkasurvoksen ja vihertävien kasvisten kera.

Resepti:
Resepti kirjasta Jaakko Kolmonen - Matti Mäkelä: Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivän herkut

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.