Ainekset noin 30 kpl pieniä ohukaisia annosta

4
dl
vettä
1
kalaliemikuutio
100
g
purjosipulia
2-3
valkosipulinkynttä
100
g
valkosipulituorejuustoa
½
tl
sitruunapippuria
2
munaa
1
dl
kermaa
200
g
katkarapuja

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa, lisää kalaliemikuutio, puuroriisi, pieneksi hienonnettu purjosipuli ja puristetut valkosipulinkynnet. Anna kypsyä hiljalleen 15 min. Ota kattila pois liedeltä ja lisää ohjeen muut ainekset. Paista taikinasta lettupannulla lettuja. Letut saavat olla melko paksuja ja niitä tulee paistaa miedolla lämmöllä melko kauan molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

  2. Nauti nämä ruokaisat letut kuumina esim. kirpeän hillokkeen tai pikkelsin kanssa sekä raikkaan salaatin kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.