Nopea sopparuoka työpäivän jälkeen.

Tumma Makaroni tuo ruokaisuutta keittoon.

Makaronissa on kuitua yli 6 g/100 g, eli on runsaskuituinen.

Keiton kanssa voi tarjota esim. rukiista leipää

Ainekset 6-8:lle annosta

l
vettä
2
lihaliemikuutiota
2
pussia keittojuureksia (pakaste)
(2-3
valkosipulinkynttä)
1
tl
viherpippuria
1
tl
basilikaa
1
rkl
persiljaa
200
g
palvikinkkua kuutioina tai nakkipaloja
(juustoraastetta)

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa, lisää kaikki ainekset paitsi makaronit ohjeen järjestyksessä kiehuvaan veteen ja anna kiehua n. 5 min.
  2. Lisää makaronit viimeiseksi ja anna kiehua 8 min. Tarjoile heti kuumana, pinnalle voit ripotella juustoraastetta.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.