Valmista ½ litran pullataikina ohjeen mukaan. Ks. ohje tästä linkistä: Näin leivot Myllyn Parasta joulupullaa. Vaivaa kohotetusta taikinasta ilmakuplat pois.
Leivo siitä yksi iso suorakaiteen muotoinen levy, n. 30 x 40 cm. Levitä keskelle levyä marmeladi ja omenalohkot n. 10 cm leveäksi pitkon pohjaksi.
Leikkaa reunat saksilla suikaleiksi, jätä ne kiinni hilloreunaan. Taittele suikaleet vuorotellen ristiin pitkon päälle. Kohota pitkoa puolisen tuntia lämpimässä paikassa liinan alla.
Voitele munalla ja koristele raesokerilla ja mantelilastuilla. Paista 180-asteisen uunin alimmalla tasolla 20–30 min.
VINKKI! Kokeile myös näyttävää pullakranssia, jossa on käytetty pullataikinan lisäksi kauramurotaikinaa!