Haettu sivustolta 22.11.2024 Lohipiiraat Lohipiiraat Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 1 h hiivattomat leivonnaiset vähälaktoosinen R
Lohipiiraat sopivat hyvin lounaaksi tai evääksi ja ne ovat maistuva suolainen tarjottava. Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät perinteiset maut: lohi, sipuli ja tilli. Voit käyttää täytteessä myös smetanaa, jolloin saat piiraaseen lisää kosteutta. Ainekset 10 annosta 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikina 500 g, palmuöljytön tai Torttutaikinalevyjä (500 g) tai Voitaikinalevyjä (500 g) Täyte: 150 g kylmäsavulohta 1 pieni sipuli tilliä sitruunapippuria kananmuna voiteluun Ohje Ota taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle noin 20-25 minuutiksi. Kääri kylmäsavulohesta 10 rullaa Leikkaa sipulista renkaita ja hienonna tilli Leikkaa taikinalevyt neliöiksi (10kpl) Voitele taikinaneliöt kananmunalla Aseta kylmäsavulohirulla neliön keskelle, lisää päälle sipulirenkaat, tilli ja ripottele lopuksi sitruunapippuria Paista 225 °C 15-20 minuuttia VINKKI: Voit käyttää täytteessä lisäksi myös smetanaa Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mätimousse-cocktailpalat Kuva Lohikiekot Kuva Savuporo-briochit Pikkusuolaiset: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua