Nyt on jymäkkää evästä. Amerikkalainen tekee makaronilaatikkonsa triplajuuston ja kerman kanssa, joten maku on herkullisen suunmyötäinen. Terveellisiä elämäntapoja juustomakaronin uumenissa edustaa ronski annos lehtikaalia.
Ainekset 1 uunivuoallinen annosta
Ohje
-
Keitä makaronit paketin ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta ja laita uuniastiaan.
-
Poista kaalista paksut lehtiruodit. Keitä pilkottua kaalia pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin ja pilko jäähtyneenä vielä vähän pienemmiksi suikaleiksi.
-
Ota cheddarista neljännes sivuun ja sekoita loput keitetyn makaronin joukkoon. Lisää mukaan creme fraiche, kerma ja sinappi. Sekoita hyvin.
-
Ripottele päälle pilkottu pekoni, pankojauhot ja loput cheddarista.
-
Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia tai kunnes paistoksen pinta on kauniin ruskea ja rapsakka.
Kommentteja ja keskustelua