Ota taikinalevystä isohkolla sydänmuotilla sydämiä tai leikkaa sydämet terävällä veitsellä. Reunapaloista voit ottaa koristeeksi pikkusydämiä tai muita kuvioita. Voit myös tehdä sydämiin keskelle pienet sydänikkunat eli reiät. Voitele kuviot munalla ja ripottele pinnalle raesokeria ja mantelilastuja. Paista lehteviksi ja kauniin värisiksi 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min.
Valmista täyte: Tee taateli-kahvi-amarettosose keittämällä kuivattua taatelia vahvassa sokeroidussa kahvissa, mausta liköörillä. Keitä hetki sekoittaen (5-10 min). Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää siihen rahka ja jäähtynyt taatelisose. Voit myös jättää yhdistämättä täytteet keskenään ja laittaa väliin erikseen taateliseosta ja erikseen kermarahkaseosta.
Halkaise jäähtyneet sydämet kahtia ja täytä ne ennen tarjoilua.
Ihan mielettömän hyviä, vaikka en löytänytkään Amarettoa, mutta korvasin sen rommiesanssilla. Tein tyttäreni ristiäisiin näitä eka kerran ja kovasti kaikki kehuivat!