Leena Taivalsaari on Piparinleivonnan SM-voittaja vuosimallia 2017, ja hänen keittiössään jouluna maistuvat ihanan mureat piparkakut! Nämä piparkakut eivät koristeluja kaipaa ja niitä on helppo napostella kuin joulukarkkia. 

 

Ainekset noin 30 annosta

400
g
voita
4 ½
dl
sokeria
1
kananmuna
1
dl
siirappia
3
tl
kardemummaa
3
tl
inkivääriä
3
tl
soodaa
3
dl
perunajauhoja

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri.

  2. Lisää kananmuna ja siirappi.

  3. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää jauho-mausteseos taikinaan.

  4. Anna taikinan maustua kylmässä seuraavaan päivään.

  5. Leivo pikkupipareiksi. Paista 200 °C, kunnes kullanruskeita.

Resepti:
Leena Taivalsaari

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.